Selasa, Ogos 24, 2010

BULAN TERANG MALAM LIMA BELAS







Dah masuk separuh bulan berpuasa,baru terperasan rumah bersepah macam tongkang pecah..bila nak berkemas pun tak tau lah.Tiap hujung minggu agenda balik kampung berbuka dengan mak abah plus agenda shopping raya.Nampaknya minggu ni kena buat operasi besar-besaranlah.. Mudah-mudahan tak terlepas mengisi malam-malam akhir Ramadhan.

 Edisi panaskan enjin...malam ni kemas buku budak-budak ni sambil update blog
 

6 ulasan:

KAMATO berkata...

Betul tu... kerana terlalu sibuk persiapan raya kadang2 kita terlupa keistimewaan malam2 terakhir

kucingorengemok berkata...

nak komeh apo laie? dah lawa dah tu kak (ke ni versi dah siap kemas?)

shami2 berkata...

Salam kak pinat..

Ya samalah kita kak...rumah macam tongkah pecah bila time posa2 nak marah anak2 pun kesian..panggil pembantu sambilan ja tolong kemaskan..heheheh

dilaOHdila berkata...

shuntek wstation kak pint..........

Uncle berkata...

eh tu kira dah lawa la tu...

Abdul Munir Sanusi berkata...

Kejapnya Ramadhan ni berlalu. Bulan sudah mengembang.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin