Jumaat, Jun 26, 2009

TAG


Terima kasih kepada sahabat ku MOKNIK aka MRS NOR kerana sudi mengirim tag dari jauh..alahai..buat syusyah syusyah jer...



1. Copy badge "2009 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..


Moknik ni saing ambo masa hangat berforum kat forum CARI ..Ambo masih simpe lagi jam dinding kayu berukir ayat kiriman Moknik..terharu raso hati mengenang keikhlasan Moknik..Moknik ni rajin sungguh nyimpe ..comey rumoh dio..tok serupo pondok ambo..

Fakta tentang diriku

1.Pemalu..tu pasal tak berani letak gambar sendiri dlm blog ni
2.Pemalas..selalu buat kerja last minute
3.Pemandu berhemah..mencilok bila perlu shj..bila dah lambat nak pergi kerja misalnya..
4.Pendiam bila berjumpa org yang tak dikenali..jarang memulakan perbualan,tapi kalau dah mula..non stop lah plak
5.Pengguna produk HPA halalan thoyyiba..sapa nak boleh order..whahaha!
6.Pelawak amatur..orang kata lah..

Hobi diriku

1.Masak dan makan makanan manis dan berlemak..huhuhu...
2.Membaca buku,majalah,blog orang seantaro dunia..apa-apa jer lah selagi boleh baca..kadang tak faham pun apa yg dibaca..
3.Melancong dan melencong
4.Menemubual orang-orang tua utk mengetahui cerita dan pengalaman masa lampau
5.Menonton kartun dgn anak-anak

Penerima award seterusnya

1.Liza ..sahabatku yg jauh di mata dekat di hati


9 ulasan:

MrsNor berkata...

Tu dia dah kuar ... Tq jawab tagged mnik. ..oo pemalu rupanya pinat kita ni hehehe

PINATBATE berkata...

konon....hahaha..

silversarina berkata...

Tu dia, tau dah serba sikit tentang tuan rumah ni .

Kawan akak kata HPA dah ada kuar ice-cream, akak tak rasa lagi.

Pinatbate berkata...

kak Rina..
yer kak..saya dah cuba aiskrim vanila dan coklat..

dilaOHdila berkata...

kak pint ni memang rajin urangnya
TAg apa saje semua rajin buat, keepirup!!!!!

m e E n berkata...

Kak Pinat.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
tapi akak bagi tak cukup tu.
tak puas bace.
=)

PINATBATE berkata...

dila...
tengkiu..tengkiu..hahah!




meEn..
alamak!
pecah tembelang...!ingatkan tak ada org perasan tadi..huhuhu...
kakpinat ni kan pemalu katanyerrr...tulis sikit-sikit cukuplah..hiks..

aNIe berkata...

Pinatbate...ada juga fakta tentang diri pinatbate yg sama dengan akak...

PINATBATE berkata...

kak Anie..
apa tu..? yg mana satu..?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin