Sabtu, Jun 20, 2009

BYE BYE

Hari ni ada LADAP di PGA,Cheras. Lepas sarapan boss bagitau berita gembira..Rasa macam nak melompat suka . Satu beban berat sudah diangkat dari batu jemala patik..syukur Alhamdulillah! Walaupun baki kerja tu dah tinggal setengah tahun jer lagi tapi syukurlah ..akhirnya permohonan yang diajukan awal tahun tu dapat juga pertimbangan dari boss...Minggu depan ni nak serah tugas pada orang baru..lagi cepat lagi bagus...kalau boleh nak serah segala fail malam ni juga.

Tengahari tu terus jer heret my darling pergi pasar komputer. Kat mana lagi kalau bukan kat Low Yat..jam giler pulak tu depan DBP..tak kisahlah asal dapat dating berdua.
Tengok laptop dan digital photo frame sambil berangan ..turun naik escalator lepas tu pergi acara paling penting.





Demi muafakat dan perpaduan sejagat segala diet dan kalori hendaklah diabaikan semasa berdating.

6 ulasan:

dilaOHdila berkata...

waduh...
gi dating erk berdua
ok lah tu mengembalikan nostalgia lama bah

Kak tu mangan nang dik YO
enak eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Nice shoot!

PINATBATE berkata...

Dila..
makan kat DELI Sg Wang..
hahaaha..nice ker..? alahh camera kotak mana nak lawan camera muncung panjang ..

MrsNor berkata...

alahai lapar tiba2 masuk sini...
kamera kotak kita lak rosak, lor ni dok angkut kamera muncung panjang cik abe kemana pergi..hehee sesekali lagak ngalahkan jurugambar pro hahahah

PINATBATE berkata...

MrsNor..
hahaaha...Gaya musti adaa....

equals D berkata...

lazat nye makpinat!!
ble nak ajak sy makan ni?makpinat kan berduit.haha xD

PINATBATE berkata...

equals D..
mai lah dtg sekolah..mesti rindu masakan makcik kantin kan..kan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin