Khamis, September 18, 2008

REZEKI RAMADHAN


Ramadhan sememangnya bulan penuh rahmat dan keberkatan..Alhamdulillah, seribu syukur menyambut rezeki ini..


Spread the love award
ini datangnya dari Shinky@Ekah nun jauh di Kabul Afghanistan...Terima kasih,bohut-bohut syukria..:) Cantik bunga tu..manis macam senyuman Ekah...Mudah-mudahan Ramadhan menjadi tali pengikat ukhuwwah berpanjangan antara kita.

Kebetulan Fara @ Chibi kat Quebec City Canada pun kirimkan award yang sama...Thanks Fara..makin meriah laman kakpinat nampaknya...selamat meneruskan ibadah puasa ntuk Fara dan En B...



Cookies
yang wow! ini pula datangnya dari Fazlin and the gang...

Ini hasil keringat mereka bertungkus lumus seharian di depan oven sempena cuti Nuzul al Quran semalam..

Terima kasih semua yang terlibat menjayakan projek cookies dengan pesanan hujung minggu ni buatlah biskut lagi dan jangan lupa hantar sebalang lagi yer...:)

3 ulasan:

dilaOHdila berkata...

sedapnya cookies tu kak
nak citit boleh ke(hehehehehe)

kinokaru. berkata...

saya pon nak jugak sebalang cookies tuh.
huhu.

PINATBATE berkata...

DILA..
memang sedap..pandai anak-anak dara tu buat...sayangnya diorang bagi sebalang jer...dah selamat masuk perut...kehkehkeh..jgn maraa..



KINOKARU...
nak jugak ker..? kena ziarah rumah diorang lah raya nanti...tu pun kalau masih ada ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin