Selasa, Februari 12, 2008

TEH DAN KEK


Waktu petang ialah masa yang paling best berehat minum teh sambil makan pisang goreng..
Semalam bawa pisang awak,pisang abu dan sukun dari kampung,tapi semuanya belum masak lagi..jadi petang ni buat Moist Carrot Cake lah..
Bahan-bahan memang dah sedia...

1 cup oil
1 cup brown sugar
3 eggs
1 1/2 cup self raising flour
1 ts bicarconate sugar
2 ts cinnamon
2 large carrots,grated
3/4 cup chooped walnuts

Ngehngehngeh..
dah lama betul tak makan kek carot..
resepi ni memang dah berkali-kali buat dan menjadi
tak payah icing ngan cream cheese pun dah sedap..



2 ulasan:

dilaOHdila berkata...

wah carrot cake.....cedapnya. Mama Hanna ni memangnya rajin masak kan.. Belum tunjuk lagi Ayam Rose dia. Tu yang paling tak tahan tu.
Kak....ayam rose satu;-)

PINATBATE berkata...

camana nak masukkan gambar kek carot ni....
huhuhuhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin