Rabu, Januari 05, 2011

WAJAH PENGHILANG LETIH

Bila dah buka sekolah ni,macam-macam perkara kena buat.Dari sebelum subuh sampai pejam mata tengah malam sentiasa ada kerja nak dibuat..sampaikan nak update blog pun tak terdaya dah..

Tapi ada suatu perkara yang paling menghiburkan bila penat letih balik kerja dapat peluk cium baby Irfan.Terasa hilang segala keletihan .Alhamdulillah.
Hujan lebat petang ni ..jadi kami berdua buat aktiviti posing aksi lentok manja ..seronok betul bergolek-golek dengan Irfan ni.
Bila pakaikan serkop kepala kakak Izzah nampak comel jer Irfan..dah rupa macam budak pompuan pulak.hehehe..
Yang ni budak jeles sebab dengar mak asyik cakap Irfan comel..Irfan comel..dia pun pakai jugak serkop tu..bajet muka comel jugak..errmmm..

10 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

Irfan bila pakai serkop tu macam baby jepun pulak...he he ...comellll

Wassalam

PINATBATE berkata...

baby jepun..? hehehe..emak dia rajin makan sushi masa pragnant dulu kot..

dilaOHdila berkata...

ifan comey apa. macam anak jepon. ni mak mesti mimpi Food japan nih (hehehe)

alahai kakak Hannah. Cun jugek. nak jadi anak dara dah ni

PINATBATE berkata...

kakak Hannah anak dara untu gripis....huhu

yangyuyu berkata...

di mata kita, anak kita la paling comel kan:)

Zaitun berkata...

Tembamnya pipi,memang comel sangat.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Alah alah cutenya pakai serkop..nak pakai jugak lah... hehehe..

bujal X berkata...

oh may oh my oh my~~~

cute~~

budak comel memang kuasa ajaib.kekadang rasa marah pun ble hilang tengok mereka.

Pak Man laksam berkata...

Comel sssuuuuunnngggguuuuhhhhhh......

fawwaznuha berkata...

salam..comeynye baby ^O^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin