Rabu, Januari 12, 2011

SIPUT

Malam ni TERtengok cerita hantu kat tv.Entah apa tajuknya..Kebelakangan ni banyak betul cerita hantu..bersepah merata chanel ..apalah yg orang minat sangat kat cerita hantu ni pun tak tau lah.Sambil tengok tu mulut tak renti mengunyah mee siput goreng cicah sambal kicap.Jadi orang Muor kita malam ni..hahaha..

Tetiba teringat kerja sekolah bannyyaakkk lagi tak selesai..dah makin tua ni, buat kerja makin lembab pulak..udah serupa macam siput.Haih!

13 ulasan:

dilaOHdila berkata...

kak...
akak bagi dilla ngences malam ini
dah lama tak makan mee ni. suka sangat. time di goreng tu adalah waktu syahdu. meletos letos munyiknya kan...

Ni beli kat mana kak?

Ayah Zain berkata...

salam

tak sudi datang umah saya ke? minta alamat tak bagi pun atau AAK

bujal X berkata...

orang rumah selalu cakap mi siput sedap tapi saya tak pernah rasa pun.sedap kah?

Zaitun berkata...

kak Zai jarang tengok cerita hantu.

Kuih siput pun sedap hehe....

Uncle berkata...

Semalam yuya pergi ko-kurikulum di sekolah. Balik rumah terus terlentang tidur tak ingat dunia....Uncle tanya pagi ni kenapa letih sangat semalam? Dok berkawat satu petang tu ka? Dia jawab takkk.....cuma mesyuarat!

PINATBATE berkata...

Dila..
kakpinat beli kat AZZAIN Bangi..
krupp krapp krupp krapp bunyi dia..

PINATBATE berkata...

Ayah zain,
saya dah emailkan..terima kasih yer atas ingatan

PINATBATE berkata...

Bujalx...
sedap..try lah sekali,mesti nak dua tiga empat kali lagi..

PINATBATE berkata...

kakZai,
saya pun tak suka tengok kak..cerita hantu kat tv tu kekadang masuk sekali tahyul khurafat..nauzubillah..nak selamat tak payah tengok..cari cerita lain yg membuka minda ,membina jati diri..tak gitu ? ;P

PINATBATE berkata...

Uncle,
Yuya jadi president kelab kot..
tu yg letih semacam tuu..mesyuarat membincangkan stategi kelab,sumber kewangan,aktiviti sepanjang tahun ..fuhh! hebat tu..sampai tergolek kepenatan dibuatnya..;P

kak ina kl (1) berkata...

ooo ada kat bangi ek..nantilah bolehlah cari

PINATBATE berkata...

kakIna,
kebetulan jumpa hari tu..

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

selalumakan kueh siput ajer

Wassalam

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin