Ahad, Oktober 17, 2010

PENCAPAIAN TERBAIK




 Hi tea sempena akhir tahun tengahari tadi.. Kira pencapaian terbaiklah sebab berjaya drive sendiri ke Cyberjaya..saja nak bagi my driver berehat..ekeke..sebenarnya tak berehat pun sebab terpaksa jaga anak-anak kat rumah..yang paling best lagi sebab dapat hadiah cabutan bertuah yang tersangat baeekkk punya. Apa dia..? Sabar..tunggulah hujung minggu ni..:D


credit to Abu Ulwan




Sebelah paginya Abang dgn Izzah ada acara sukaneka tahunan kat sekolah agama.Wah! hebat Abang masuk tiga acara semuanya menang..lepas tu nasib DIA baik dapat pulak cabutan bertuah..dapat jajan banyak pulak tu..tambah satu lagi Rumah Oren dapat tempat pertama jadi juara. Apa lagi..Balik rumah bangga riaklah dia..muka bajet macam baru menang Sukan Komanwel New Delhi jer..hahaha..

Izzah masuk dua acara..menang jugak tapi balik rumah tak puashati sebab rumah hijau dapat nombor corot..Alahai kesian..;DD

Ni lah hadiah kebanggan yang jadi rebutan tu...kikiki..

5 ulasan:

dilaOHdila berkata...

wah kak pint...gi cybrview rupanya erk, congrat (hikhikhik)

abang bolot hadiah banyak tu. kira tak rugi aa malaysia hantar abang gi latih kat Moscow erk....
izzah jangan putus harapan. lawan lagi kay.....

PINATBATE berkata...

Dila..
akak tak boleh ingatlah (rahsia) congrats tu..gelak sampai keras usus perut..

KAMATO berkata...

Tahniah dapat tupperware tu hehe...

kak ina kl berkata...

budak dapat hadiah apa pun suka..dia bukan kesah pun..

kamu duk area mana? kalau betul nak oder nanti hantar e mail yer

PINATBATE berkata...

Kamato
janji dapattt...

Kak Ina
sy dah email kak..:D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin