Ahad, Oktober 10, 2010

10.10.10


Saja ambil kesempatan update blog pada tarikh yang cantik ni. Kena tunggu 11 bulan lagi kalau nak dapat tarikh 11.11.11pulak..tu pun kalau panjang umur lah.Patutlah Dr syeikh Muzaffar pilih hari ni utk nikah.Senang nak ingat tarikh.

Nak ikutkan blog ni dah seminggu bersawang.Jenuh nak menyapu segala habuk.Busy betul minggu ni, mood pun tak berapa nak cantik.Layan PMR..layan kerja kat rumah..longgar lutut dibuatnya.

Hannah pun makin banyak idea sekarang ni. Kalau ditegur pandai tarik muka sambil hempas-hempas  badan..amboi! belajar kat mana ntah..Bijak jugak dia,kalau nak hempas badan pilih atas sofa atau tilam..

Saja ambil gambar Hannah ni sebab mulut dia...bersungguh betul sampai herot-herot ..hehehe..

6 ulasan:

Ayah Zain berkata...

betul tu,

az sampai a atau 5 n3 hari ini kerana no yang tersangatlah cantiknya

Abdul Munir Sanusi berkata...

kak tunggu 11 bulan lagi untuk ke 11.11.11. Bukankah begitu?

PINATBATE berkata...

MUN
kak tunggu 11 bulan lagi untuk ke 11.11.11. Bukankah begitu?

hahaha! kantoi fail matematik...kena buat correctionlah yer

PINATBATE berkata...

AZ..
rajinnya buat entry..Selamat menunaikan haji AZ dan isteri..

dilaOHdila berkata...

kak pint, hanna dah pandai protes erk
comel pulak tgok mulut hanna cam tu
hehehe

Kakzakie berkata...

Salam Pinat,

Lagilah dia herot mulut tu tanda khusyuknya dia dalam menjalankan tugasan. Kerana herotnya simungel itulah kakak menitip kata di sini.

Tang hempas-guling badan atas tilam tu... hm... mesti ikut macam mamanya masa kecil dulu. Genetik dan chromosom ada dalam diri. Hehehe... jangan mare nanti cepat tua ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin