Khamis, Oktober 27, 2011

TERIMA KASIH KAK INA KL

Lepas raya hari tu ada order dua balang kukis daripada KAK INA KL Ini kali ketiga order .Berulangkali order tu tandanya sedap dan puashati.lah kan.:) Tiap kali order mesti ambil dua balang sebab sebalang  anak-anak kongsi makan,sebalang lagi emak dia hadap seorang..keh3x


Tapi kali ni rasa macam terharu nak menangis pulak. KakIna siap bagi diskaun harga  tak charge duit minyak pun utk penghantaran,pas tu bagi 5 paket sampul duit raya utk my anak-anak yg berderet ni..tak cukup tu..dia siap bagi lagi fridge magnet ole-ole from Kuching! Alhamdulillah! Tak pernah pergi beli biskut kat supermarket dapat memacam hadiah macam beli biskut KakIna ni..seronok makcik,senyum simpul sambil kunyah kukis kakIna depan laptop. Happy giler..! orang gila pun tak happy macam ni tau..


Utk KakIna,Selamat maju jaya..Terima kasih daun keladi.

4 ulasan:

mr. sepet.. berkata...

nk jgkkk..!!

PINATBATE berkata...

mr sepet..
dah habis,wesentek,finish,khalas,illekkk....

kak ina kl berkata...

terima kasih sudi beli lagi kukis akak ni. Kebetulan rezeki murah bolehlah di kongsi bersama-sama.

akuzle ayu berkata...

K ina mmg baik. Sbb tuh ramai syg beliau (termsk sy.. Hihihi). Cuma blum ada rejeki nk merasa kukis beliau..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin