Sabtu, Mei 08, 2010

SEHINGGA DETIK ITU

Hari ini lepak gaya bebas kat rumah sambil bersantai-santai membaca apa-apa yang patut ..nak buat apa lagikan..nak menyapu daun kering bawah pokok jambu tepi pagar rumah tu memang dah tak daya rasanya..:D

tapi makan makan masih seleraaa....Alhamdulillah!

selagi boleh!..akhirnyaa...capai jugak hajat nak makan kek walnut caramel yang lemak manis ni..hhmmm...
Terima kasih atas doa kawan-kawan semua..saya mohon maaf salah dan silap selama ini...semuga dipanjangkan usia dalam selamat dan bahagia..dapat kita berjumpa lagi lepas saya out station nanti..:DD
Ni dah senget rasa badan ni...nak luruskan pinggang....

7 ulasan:

Atikah berkata...

Salam kak,
Dah nak bercuti panjang ker? semoga Allah selamatkan akak dan baby... amin...

Sally berkata...

All d best Pinat..insyaAllah segalanya berjalan lancar..

bna berkata...

insyaAllah, everything will be fine..
semoga baby dalam perut tu sihat2 kayh..
jangan lupa bagitahu kitorang nanti.. kitorang nak melawat.. ;)

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam pinat,

semoga semua selamat...take care!

kucingorengemok berkata...

kami doakan yang terbaik... hug hug :)

Azima berkata...

Salam Kak Pinat,

Semoga Allah mempermudahkan segalanya buat akak..
Take Care...

manzlie berkata...

salam from Makkah


wahh...nampak sedap jugak tuh...

terliuq jugak cl ni


wasalm

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin