Ahad, Julai 24, 2011

RASA MACAM NAK..

tetiba rasa macam nak private kan saja blog ni.. malas nak layan makhluk tu


9 ulasan:

Ayah Zain berkata...

mahluk mana pulak tu cikgu pinat

bujal X berkata...

sabar~

kucingorengemok berkata...

nanti kita rinduuu...

Rozali berkata...

Assalamualaikum Cikgu Pinat

setiap aktiviti misti ada 'makhluk'
moga dipermudahkan segala urusan

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

Wassalam

Sally berkata...

Huh??? Bukan Sally kan? Sally pon pernah kena cenggini dgn 'lalat gila' hehehhh..
Kalau private sudilah kiranya invite Sally..

PINATBATE berkata...

AZ,
makhlus yang berapa nak halus..keh3X


Bujal,
sabau jer lah


KOG,
rindu kewwww.........(-_-)


Atuk Rozali,
selamat menyambut Ramadhan utk atuk sekeluarga.


Sally,
hehehe..bukan Sally..jgn risau.

hani@debumelukut berkata...

alahhh..small matter jer tu...org2 mcm tu suka bila dia org tau yang dia org boleh ganggu kehidupan kita..buat derk saja lah and prove that to you they mean nothing at all!

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum Pinat,

Kita pernah bertemu dulu satu waktu dulu di tapak sebuah forum.

Kak Haniman (Iman)

PINATBATE berkata...

KakHani,
TQ..buat derkkk jer yea


KakHaniman,
Alhamdulillah, dapat jumpa di sini.Saya masih ingat Kak Haniman.Kita cerita pasal pokok-pokok bunga dulu kan..?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin