Sabtu, Oktober 20, 2012

SILA BERI CADANGAN YG MEMBINA JIKA TIDAK SUKA

Diam tak diam rupa-rupanya blog ini dah berusia lima tahun. Ramai kawan-kawan yg datang berkunjung,berkenalan,komen,tegur sekali kemudian hilang dan tak kurang juga yg sekadar silent reader.Angin dan kerajinan memblog biasanya pasang surut dan bergantung kepada keadaan dan waktu senggang.Alhamdulillah sekali sekala bolehlah juga senyum simpul sambut cash Nuffnang..hikhik

Kepuasan berblog sebenarnya bergantung kepada niat asal.Saya berblog sekadar untuk mencatat kenangan warna-warni hidup ini dan hati rasa gembira jika dapat berkongsi rasa.Sudi-sudikan komen jika wajah baru blog ini kurang ceria dan jelita.Terima kasih kerana selama ini sudi berkunjung ke blog yg tidak seberapa ini.

Salam Sayang:
PINATBATE ALWAN

8 ulasan:

bna berkata...

amboi osasah.. rajinnye menggubah blog.. mentang2 PMR dah habis.. :)

PINATBATE berkata...

Bna..
Form 4 tengah final tp kertas P.I belum start exam..lek lu.
Form 5 thn ni pegang 1 kelas jer..tgh buat jadual anjal lak tu..apa mau bikin seyyy...enjoy!

farhana berkata...

Wah..dah 5 tahun! Keep it up!
Sama lah dengan saya, blogging untuk suka-suka. Best kan? hehe

PINATBATE berkata...

Farhana,
ramai kawan baru kakPinat kenal melalui blog ini.

ummiaiman berkata...

Kak pibat nmg popular

ummiaiman berkata...

Sori byk slh ejaan.jari besooo

PINATBATE berkata...

Alhamdulillah..popular dimata anak2..popular tak semestinya terbaik..

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin