Jumaat, Oktober 19, 2012

DARI ALAM MAYA KE ALAM NYATA

Subhanallah! tak sangka sungguh Nad @ Anor sampai rumah kecil kami.Persahabatan maya yg bermula sejak 2012 di forum CARI dan kemudiannya di fb akhirnya membawa kpd pertemuan yg sangat bererti.
Kami janji tarikh petang Rabu 17/9/2012 .jadi lepas sekolah jer terus berdesupp lah balik rumah.Tak lama lepas tu diorang pun sampai dalam hujan renyai-renyai

 Aksi Jade yg mencuit hati..selalu nampak dalam gambar saja..sekali tengok depan mata rasa nak geget jer pipi comel domok tu..geram!

 
 kakak Ida mula-mula datang bad mood,dahlah hujan masa tu..tapi sekejap jer dah ok..

 Lasak woo!
 Suka sangat tengok gambar ni..sayang betul Kakak  Ida dgn adik dia..Jade pun manja sangat dgn kakak dia
 
Subhanallah! manisnya..dah besar esok sure jadi rebutan ni..^_^
 Terima kasih Nad,kesudian Nad datang ke rumah sangat kakpinat hargai..lain kali datanglah lagi

 Terharu sangat tau
Mudah-mudahan anak-anak kita nanti dapat meneruskan silaturrahinm yg kita bina.
 
 Cer intai apa bebudak ni buat..
 
 Bila Mat Tempe dan Minah Cheese bertemu..tak taulah apa yg diorang borakkan..dah sorang cakap Peghanchis..sorang cakap jowo kan...ekekeke..Tak kisahlah kan janji teman tapi mesra gittew..

Tak sempat pun nak siapkan hidangan utk family ni..seadanya saja..Minta maaf atas segala kekurangan yer
Terima kasih Atuk Karim dan Nad..Mudah-mudahan lain kali dapat jumpa Abang Adam pulak.

2 ulasan:

Yantisa berkata...

bestnya dapat jumpa .. kalau dapat gathering ramai sure lagi best .

PINATBATE berkata...

Suatu hari nanti kita try kumpul ramai-ramai nak..?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin